Artistiek haarmode

Til de verfrissing en hygiëne van sanitair op de werkvloer naar een hoger niveau

Geplaatst op

Je hebt het vast weleens meegemaakt: je stapt een openbaar toilet binnen en je wordt begroet door een onaangename geur en een onverzorgde omgeving. Maar wat als ik je zou vertellen dat er een bedrijf is dat jouw sanitaire ervaring naar een heel nieuw niveau tilt? Maak kennis met Saniq, jouw partner in frisheid en hygiëne.

Luchtverfrissers

Niets is zo belangrijk als een frisse en aangename lucht  in een sanitaire ruimte. Bij Saniq begrijpen ze dat maar al te goed. De luchtverfrissers zijn ontworpen om elke ruimte om te toveren tot een plek waar je opgelucht ademhaalt. Met een brede selectie van verleidelijke geuren, zorgen de luchtverfrissers van Saniq ervoor dat elke bezoek aan het toilet een verfrissende ervaring wordt.

Dames Hygiënebox

Hygiëne en discretie zijn essentieel, vooral als het gaat om dameshygiëne. De dames hygiëneboxen van Saniq zijn niet alleen stijlvol, maar ook ontworpen met het oog op jouw privacy en hygiëne. Met een geurafsluiting die ongewenste luchtjes op afstand houdt, bieden ze een discrete oplossing voor een gevoelig onderwerp.

Handdoekrolautomaat

Bij Saniq geloven ze ook in duurzaamheid en efficiëntie. De handdoek rolautomaten verminderen bijvoorbeeld verspilling door precies de juiste hoeveelheid handdoekpapier af te geven. Bovendien gebruiken ze gerecyclede materialen om bij te dragen aan een groenere toekomst.

Zeepdispensers

Zeep is je beste vriend voor het beschermen tegen ziektekiemen, en bij Saniq nemen ze dat heel serieus. De zeepdispensers zijn uitgerust met antibacteriële oplossingen en zorgen voor een constante toevoer van zeep. Zo heb je altijd toegang tot een essentieel hulpmiddel voor een goede gezondheid, en draag je bij aan een hygiënische omgeving voor iedereen.

Service van Saniq

Bij Saniq gaan ze verder dan alleen het leveren van producten. Ze zijn jouw partner in hygiëne voor je bedrijf. De sanitaire dienstverlening omvat het vullen van zeepdispensers en het onderhouden van alle bijbehorende automaten en materialen. Je hoeft je nooit zorgen te maken over tekorten of defecten, want zij staan 24/7 voor je klaar om te zorgen dat jouw sanitaire voorzieningen altijd in topconditie verkeren.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we tal van leuke blogs met je door waar je zeker je voordeel mee kunt doen. We bespreken daarin tips en advies aangaande kapsels en good looks!

Contactgegevens

Via info @ artistiekhaarmode.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden