Artistiek haarmode

Kalend, wat nu?

Geplaatst op

Wat doe je als je ontdekt dat je kaal aan het worden bent? Sommigen kiezen er voor om zich kaal te scheren. Maar niet iedereen is comfortabel met deze look. Ook proberen veel mensen de verschillende crèmes en shampoos die verkrijgbaar zijn. De effecten daarvan zijn helaas niet bepaald duurzaam. In dat geval kan het een oplossing zijn om te kiezen voor een FUE haartransplantatie. Bijvoorbeeld bij Haarkliniek de Kroon.

Wat is een FUE haartransplantatie?

Bij een FUE haartransplantatie – een methode die veel wordt toegepast bij klinieken als Haarkliniek de Kroon – worden gezonde haarzakjes uit de donorzone geoogst. Dit is het gebied dat aan de achterkant van je hoofd zit. Deze haarzakjes blijven een heel leven lang gezond. Bij erfelijke kaalheid word je namelijk nooit aan de zijkant van je hoofd kaal. Deze haarzakjes worden vervolgens in het ontvangstgebied geplaatst. Dit geeft je haarlijn een natuurlijke look. Ook is deze methode vergeleken met andere methoden niet heel ingrijpend. Dat komt door de speciale mesjes die gebruikt worden bij de Follicular Unit Extraction. Bij Haarkliniek de Kroon hebben ze veel ervaring om je een mooi resultaat te kunnen geven.

Een keuze maken uit de vele klinieken

Stel dat je besluit om een haartransplantatie te ondergaan. Waar ga je dan naartoe? Sommige gaan dan naar het buitenland om kosten te besparen. Maar ook zijn er in Nederland plekken waar je voor een haartransplantatie terecht kan. Bijvoorbeeld Haarkliniek de Kroon. Deze haartransplantatiekliniek wordt gekenmerkt door een persoonlijke benadering. Deze kliniek heeft bovendien veel ervaring. Daarnaast is Haarkliniek de Kroon gespecialiseerd in de FUE haartransplantatie. De persoonlijke benadering van deze kliniek zorgt ervoor dat de drempel bij het kiezen voor een haartransplantatie wat kleiner wordt. 

Een keuze maken voor een haartransplantatie

Er zijn verschillende typen haartransplantaties. Als je niet weet waar je uit moet kiezen of wat überhaupt de mogelijkheden zijn voor jouw specifieke omstandigheden, laat je dan informeren. Bij Haarkliniek de Kroon kan je een gratis consult aanvragen met een specialist. Dan weet je precies hoe realistisch je wensen zijn en wat de beste keuze is voor jouw situatie. Die is bij iedereen namelijk verschillend.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we tal van leuke blogs met je door waar je zeker je voordeel mee kunt doen. We bespreken daarin tips en advies aangaande kapsels en good looks!

Contactgegevens

Via info @ artistiekhaarmode.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden