Healing style Lijn

Stylen en herstellen in één.

Uw haar in model brengen en het tegelijkertijd herstellen – dat voelt goed! En dat kan nog ook: met L'ANZA Healing Style, de enige stylingproducten met een helende werking.

 

Drie segmenten, eenentwintig producten, die u eindeloos kunt combineren. Style uw haar gezond!

 

L'ANZA Healing Style is de 'feel good' voor uw haar. Niet alleen ziet u er fantastisch uit, uw haar wordt er ook beter van. Elke keer als u het stylet! De formules van L'ANZA Healing Style bevatten een geniale combinatie van geavanceerde technologieën en natuurlijke ingrediënten. L'ANZA's bekende Keratin Healing System herstel uw haar en geeft het zijn natuurlijke glans en souplesse terug. Speciale kleurbescherming verzegelt uw haarkleur en voorkomt verbleken. UVA-, UVB- en UVC-bescherming behoedt uw haar tegen beschadigingen door de zon. Thermal Guard beschermt tegen de hitte van stylingapparaten. Botanische extracten uit het regenwoud geven uw haar natuurlijke glans en versteviging, zonder het te verzwaren. Hiermee creëert Healing Style de perfecte basis voor een perfecte styling. Uw haar blijft absoluut langer en beter in model!

 

3 segmenten, 21 producten

Zoveel mensen, zoveel stijlen. Daarom biedt L'ANZA Healing Style u drie verschillende segmenten: Style Support voor de ondersteuning van uw stijl, Style Definition voor creatief stylen en Style Finish voor de finishing touch. In totaal heeft u hiermee eenentwintig producten waarmee u werkelijk elke stijl kunt creëren. Zoals de elastische modelleercrème Bungee, de veelzijdige stylingpasta Urban Molding Paste, het volumegevende silicapoeder Powder up Texturizer en de ultiem verstevigende finishspray Ultimate FX.

 

Polyester

 * Styling cream voor ongekende ondersteuning met flexibele beweging, het haar voelt luchtig en prettig aan.

* Geeft textuur,volume en glans.

 

 Styling Tips

* Voor body en volume: breng aan op vochtig haar en föhn het droog.

* Voor getextureerde beweging: breng aan op vochtig haar, draai het in

* model en laat het aan de lucht drogen.

 

Creatieve Cocktails

* Voeg DesignCream toe voor gecontroleerde kroes & soft volume. Föhn het droog.

* Voeg Bungee toe voor meer veerkracht en krul. Droog het met een föhn, diffuser of aan de lucht.

* Voeg Volume Root Effects toe voor extra volume. Breng aan bij de aanzet en föhn het droog

 

 Spray Gel

 
 
* Sterke, flexibele verstevigende spray, die het haar niet verzwaart. Geschikt voor alle haartypes–zelfs voor fijn haar!
 
* Ultrafijne, lichtgewicht nevel voor een gelijkmatige verdeling.
 
* Alcoholvrije formule droogt het haar niet uit.
Share |