Keratin Healing Oil shampoo

Health, Beauty & Luxury in één!

Ontwikkel de best denkbare haarverzorgingslijn, zonder enige concessie te doen aan kwaliteit en effectiviteit.' Dat was de opdracht die L'ANZA zijn/haar productontwikkelaars gaf.

Een droomopdracht, die resulteerde in de nieuwe Keratin Healing Oil. Drie producten – Shampoo, Conditioner en Hair Treatment – die pure luxe zijn voor het haar. En zelfs meer dan dat: het haar ziet er niet alleen veel gezonder uit (wat een glans!), maar ís het ook.

De productontwikkelaars selecteerden de meest exclusieve en vooral effectieve ingrediënten en pasten deze toe in hoeveelheden waarin ze ook echt effect hebben. Geen loze lokkertjes – zoals diamant, truffel of kaviaar – in niets betekende percentages, maar alleen ingrediënten die aantoonbaar werkzaam zijn. In doseringen, die er echt toe doen. Dit alles heeft geresulteerd in een nieuwe klasse haarverzorging: Ultra Luxurious & High Performance Haircare. L'ANZA Keratin Healing Oil is Health, Beauty & Luxury in één.

 

Wetenschappelijk bewezen
‘Ingrediënten, die aantoonbaar werkzaam zijn’ is niet zomaar een belofte. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen: 75% reductie in droogtijd, 53% verbeterde gladheid, 288% meer glans, 22% meer trekkracht, 41% meer torsiekracht en 41% zachter haar. De magie achter deze cijfers is een combinatie van effectieve ingrediënten: zoals de vier waardevolle botanische oliën van het Phyto IV Complex die het haar krachtig hydrateren, de nieuwe generatie keratine die zorgt voor maximaal haarherstel, de drievoudige UV-protectie die het haar beschermt tegen UVA-, UVB- en UVC-straling, en de uiterst effectieve kleurbeschermers. Dankzij de slimme nanotechnologie 102 kunnen de werkzame ingrediënten tot diep in het haar binnendringen, waardoor het van binnenuit wordt hersteld. En al net zo belangrijk zijn de stoffen die er níet in zitten: de producten zijn vrij van sulfaten, parabenen, gluten en sodium chloride. Juist deze zorgvuldige afweging van wat wel en wat niet maakt L'ANZA Keratin Healing Oil tot wellicht de meest revolutionaire haarverzorginglijn van dit moment.

 

Glad met volume? Het kan, zelfs bij slap haar!
Wellicht het meest opmerkelijke aan deze noviteit is dat L'ANZA met Keratin Healing Oil twee tegenstrijdigheden met elkaar combineert: ‘zacht & glad’ met ‘veerkracht & volume’. Uniek in de wereld van haarverzorging. Dankzij deze bijzondere combinatie is de nieuwe lijn geschikt voor alle haartypen, zelfs voor dun en slap haar. Maar meer dan woorden, meer dan cijfers overtuigen de producten zelf. Probeer zelf de nieuwe Keratin Healing Oil Shampoo, Conditioner & Hair Treatment en ontdek het weldadige gevoel van Health, Beauty & Luxury.

 

Het best denkbare in wassen, verzorgen en verwennen
De parel van deze nieuwe lijn van L'ANZA is absoluut de Keratin Healing Oil Hair Treatment. Deze luxueuze olie werkt met L'ANZA's befaamde Keratin Healing System en is daarmee de enige olie die het haar werkelijk herstelt. Het vult de keratine aan, geeft kracht en verbetert de elasticiteit. Het vochtgehalte wordt verbeterd, waardoor het haar mooi glanst en heerlijk zacht en glad aanvoelt. De weelderige, crèmige Keratin Healing Oil Shampoo reinigt het haar mild, geeft het extra vocht, volume en kracht. De Keratin Healing Oil Conditioner versterkt, herstelt en hydrateert het haar. Het wordt elastisch en krijgt body, zonder dat het wordt verzwaard. De drie producten zijn perfect op elkaar afgestemd en versterken elkaars werking. Met de nieuwste technologieën, de hoogste kwaliteit ingrediënten en een super geconcentreerde helende werking geeft u uw haar het beste van het beste.

 

Keratin Healing Oil Shampoo

 

 

* Weelderig en crèmige schuim

* Geconcentreerde Healing

* Geeft volume & kracht

* Hydrateert met Phyto IV Complex

* Volgende generatie Keratin

* Triple UV bescherming

* Beschermt de haarkleur

* Sulfaatvrij, parabeenvrij, glutenvrij & sodium chloridevrij

 

Keratin Healing Oil Conditioner

 

* Geeft body; verzwaart het haar niet!

* Geconcentreerde Healing

* Versterkt elasticiteit en kracht

* Hydrateert met Phyto IV Complex

* Volgende generatie Keratin

* Triple UV bescherming

* Beschermd de haarkleur

* Parabeen en Gluten-vrij

 

Keratin Healing Oil

 

* Bevat een ultra-herstellende mix van 4 botanische oliën.

* Zorgt voor een optimaal haarherstel en geeft het haar volume en zijdezachte glans.

* Vult Keratine aan, die zorgt voor kracht en elasticiteit - Reduceert de droogtijd met 65%

* Beschermt het haar tegen schadelijke invloeden.

* Thermische bescherming

 

 

Gebruik als Healing Salon Treatment

* Gebruik als een professionele salon behandeling na een chemische behandeling

* Breng aan op vochtig gewassen haar

* Laat de Keratin Healing Oil 5-10 minuten inwerken

* Spoel vervolgens grondig uit

 

Gebruik als Healing Treatment

* Voor dagelijks gebruik

* Verdeel een kleine hoeveelheid door droog op 
vochtig haar en style of föhn als gewenst

 

 

Lustrous Finishing Spray

 

 

* Stevigheid 9 van 10

* Computer optimized sprayer

* Residu-vrij en sneldrogend

* Ultra-lange houdbaarheid

* Vochtbestendig;pluisvrij

* Enorme glans en volume

* Gelijkmatige verstuiving

* UV & Haarkleurbescherming

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 
 
Share |