Healing Strength Lijn

Geef uw haar z'n jeugdige kracht terug. Is uw haar slap en kwetsbaar? Dat kan verschillende oorzaken hebben, zoals chemische behandelingen en hitte van stylingapparaten.

Met LANZA Healing Strength herstelt de natuurlijke vezelstructuur van uw haar: het wordt tot 6,5 keer krachtiger en breekt tot 5,5 keer minder snel.

De kracht van L'ANZA Healing Strength is het bijzonder effectieve CP Anti Aging System. Dit is rijk aan antioxidanten en cystine peptiden (CP), die uw haar versterken. Hierdoor wordt het weer vitaal en breken de punten minder snel af. L'ANZA's bekende Keratine Healing System herstelt uw haar van binnenuit. Het krijgt zijn natuurlijke glans en elasticiteit terug en ziet er weer jeugdig en gezond uit.

 

Power voor uw haar

L'ANZA Healing Strength biedt u een compleet systeem om uw haar te versterken.

Was het met de sulfaatvrije White Tea Shampoo. De witte thee – een van de meest krachtige antioxidanten – verwijdert vrije radicalen, die het haar vroegtijdig verouderen.

Verzorg uw haar na het wassen met Manuka Honey Conditioner. Deze ontwart het, pept de elasticiteit op en vermindert afbreken.

Voor de verzorging tussendoor is Neem Plant Serum ideaal. Deze lichtgewicht leave-in geeft uw haar direct glans en souplesse, zonder het te verzwaren of vet te maken. Heeft uw haar extra powerboost nodig? 

Verwen het dan met Keratin Healing Oil: een ultra-herstellende mix van vier botanische oliën. Deze vult de natuurlijke haarkeratine aan en herstelt uw haar optimaal. Het krijgt volume en een zijdezachte glans. Zowel het serum als de olie beschermen uw haar tegen de hitte van de föhn en andere stylingapparaten. Zo blíjft het jeugdig en gezond!

 

White Tea Shampoo

 

* Dagelijkse shampoo met witte thee, één van de meest krachtige antioxidanten. Verwijdert vrije radicalen, die het haar vroegtijdig verouderen.
 
* Sulfaatvrij, dus extra mild voor het haar, helpt de haarkleur langer te behouden.
 
* Natuurlijke zeepboombast geeft een crèmerig, weelderig schuim.
 
* pH: 5.5
 
 
Manuka Honey Conditioner
 
 
 
* Dagelijkse conditioner pept de elasticiteit op en vermindert afbreken.
 
* Bevat manukahoning, rijk aan voedingsstoffen en herstellende eigenschappen.
 
* Uitstekend voor het ontwarren van haar.
 
* pH: 5.5
 
 
Neem Plant Silk Serum
 
 
 
* Herstellend serum dat direct glans en souplesse geeft en tegelijkertijd het haar versterkt.
 
* Ideaal voor alle haartypes. Niet vette formule, verzwaart het haar niet.
 
* Breng aan op vochtig haar voor het stylen om thermal bescherming te geven en om de föhntijd te reduceren tot 55%.
 
* Breng aan op droog haar om het soepel, zacht en glanzend te maken
 
* Thermische bescherming: tot 260°C
 
* pH: 5.5
 

 

 

 

 

 

 

 

Share |