Healing Remedy lijn

Problemen met uw hoofdhuid? Misschien heeft u al geprobeerd dit te verhelpen met medicijnen die op recept te verkrijgen zijn, met het risico op bijwerkingen: irritatie, jeuk, allergische reacties en vervagen van uw haarkleur.

Onze tip:

De Healing Remedy Collection van L'ANZA. Een verzorgingslijn, die uw hoofdhuid én uw haar veilig en effectief verzorgt, zonder vervelende bijwerkingen. De Healing Remedy Collection is een drie-stappen Wellness Systeem voor Haar & Hoofdhuid. De shampoo, conditioner en treatment werken zowel curatief als preventief. Ze pakken de symptomen en de oorzaken van uw hoofdhuidproblemen op natuurlijke wijze aan. Zonder de nadelige bijwerkingen van medicijnen, die bovendien alleen op recept verkrijgbaar zijn.

 

Optimaal herstel

De Healing Remedy Collection bevat botanische ingrediënten die samen met L’ANZA’s exclusieve Keratin Healing System uw hoofdhuid optimaal herstellen. Ze verlichten jeuk, controleren de talgproductie, kalmeren de droge, schilferige hoofdhuid en herstellen de natuurlijke balans. Dat merkt u meteen: uw hoofdhuid krijgt zijn gezonde conditie terug, nieuwe hoofdhuidproblemen worden voorkomen. Daarnaast zorgt het Keratin Healing System ook voor een perfecte kwaliteit van uw haar en blijft uw kleur als nieuw.

 

Testresultaten

De werking van de Healing Remedy Collection is getest op duizenden personen met hoofdhuidproblemen. Dit leverde veel positieve resultaten op: alle testpersonen verklaarden dat hun hoofdhuidproblemen binnen vijf dagen waren verdwenen door het gebruik van het drie-stappen Wellness Systeem van de Healing Remedy Collection.

 

Ingrediënten

De Healing Remedy Collection bevat botanische ingrediënten die samen met L’ANZA’s exclusieve Keratin Healing System de hoofdhuid optimaal herstel.

 

Papaya extract - vernieuwt & egaliseert

Rijk aan enzymen. Reinigt alle oneffenheden van de hoofdhuid op milde wijze, ook product build-up. Papaya verwijdert ook dode huidcellen, zonder de gezonde cellen aan te tasten. De hoofdhuid wordt weer gezond en normaal.

 

Shiso mint – verfrist & zorgt voor balans

Natuurlijk reinigend ingrediënt dat overtollig sebum van de hoofdhuid verwijdert. Het verfrist de hoofdhuid en herstelt de balans weer optimaal. Shiso Mint heeft antibacteriële werkingen en voorkomt dat micro-organismen de hoofdhuid beschadigen.

 

Lavendel olie – kalmeert & zorgt voor comfort

Bevat unieke herstellende ingrediënten, die de hoofdhuid kalmeren, en antibacteriële, conserverende ingrediënten, die schimmels en andere micro-organismen bestrijden. Dankzij de kleine moleculen kan de Lavendel olie diep in het haar en de hoofdhuid binnendringen, waardoor deze weer herleven en optimaal worden hersteld.

 

Kokosnoot water – verzacht & hydrateert

Gewonnen uit de verse, jonge kokosnoot. Deze lichte vochtinbrenger is uitermate geschikt voor het hydrateren en verzachten van de hoofdhuid. Kokosnoot water is rijk aan calcium, magnesium, elektrolyten, kalium en fosfor. Deze ingrediënten geven de hoofdhuid en het haar de ideale vochtbalans.

 

Keratin Healing System – verzorgt & herstelt

Herstelt het haar door essentiële voedingsstoffen, zoals proteïne, vocht en mineralen aan te vullen. De ingrediënten, die diep in het haar binnendringen, hebben een dubbel positieve werking. Hierdoor hechten ze zich stevig aan de beschadigingen in het haar, die een negatieve lading hebben. Zo maakt het Keratin Healing System het haar weer gezond precies daar waar het nodig is.

Scalp Balancing Cleanser
 
 
 

Reinigt het haar mild zonder de hoofdhuid en het haar aan te tasten. Bevat botanische ingrediënten en het Keratin Healing System dat het haar weer optimaal hersteld. De shampoo is parabeen-, sulfaat- en sodiumchloridevrij en beschermt de haarkleur.

Gebruik: verdeel de shampoo zorgvuldig over het vochtige haar en de hoofdhuid. Masseer de shampoo in en spoel het vervolgens zorgvuldig uit. Vervolg de behandeling met de Scalp Balancing Conditioner.

 

Scalp Balancing Conditioner

 

Zorgt voor een lichte hydratatie die de hoofdhuid kalmeert, terwijl het haar wordt verzorgd. Bevat botanische ingrediënten en het Keratin Healing System dat het haar weer optimaal herstelt. De conditioner is parabeen-, sulfaat- en sodiumchloridevrij en beschermt de haarkleur.

Gebruik: breng aan op het vochtige haar en de hoofdhuid. Laat de conditioner 1 minuut inwerken en spoel het vervolgens zorgvuldig uit. Vervolg de behandeling met de Scalp Balancing Treatment.

 

Scalp Balancing Treatment

 

Deze leave-in hydrateert het haar licht door unieke botanische ingrediënten en het Keratin Healing System. Bevordert de conditie van het haar en de hoofdhuid. De treatment is parabeen-, sulfaat- en sodiumchloridevrij en beschermt de haarkleur.

Gebruik: breng aan op het vochtige haar en de hoofdhuid en laat het inwerken zonder uit te spoelen.

 
 
 

 

 

 

 
 
Share |