L'anza voordeelpas

* NIEUW * NIEUW * NIEUW * NIEUW * NIEUW * NIEUW * NIEUW * NIEUW * NIEUW * NIEUW * NIEUW * NIEUW * 

 

L' anza voordeelpas

 

Krijg de hoogste korting bij 2300 webshops en betaal hiermee uw bezoek in de salon.

 

* Met behulp van de unieke code die op uw lanzavoordeelpas staat kunt u zich aanmelden op www.lanzavoordeelpas.nl

* Na aanmelding en inloggen is de lanzavoordeelpas gelijk klaar om te gebruiken. U ontvangt direct de hoogste cashback-korting van Nederland bij meer dan 2300 webshops. Het te ontvangen spaarsaldo waarmee u uw behandelingen kunt betalen in de salon staat genoemd bij 'cashback' 

* Bent u aan het winkelen in uw favoriete webshop dan ziet u direct of er nog een speciale korting wordt aangeboden. U kunt die zien aan het schaartje wat er dan bij staat. De extra korting wordt direct verrekend bij het afrekenen van uw aankopen in de webshop.

* De cashback die u gaat ontvangen op basis van uw aankopen wordt eerst in behandeling genomen, na goedkeuring door de weshop waar u uw aankopen doet wordt het saldo gestort op uw eigen spaaraccount. 

* Zodra u wilt profiteren van het bij elkaar geshopte tegoed kunt u dit laten uitbetalen met 1 druk op de knop. Klik hiervoor op uitbetalen en u krijgt een tegoedbon waarmee u diensten van de salon kunt betalen, neem uw voucher dan ook mee bij uw eerstvolgende afspraak. Bij de uitbetaling wordt €5,- administratie- en behanlingskosten in rekening gebracht.

* Let op: zorg ervoor dat er tijdens het shoppen geen onderbreking plaatsvindt tijdens het aankoopproces en afrekenproces. Bezoek op dat moment geen andere websites, sluit de browser niet tijdens uw aankoop en klik tussentijds niet op andere links. Het is anders niet mogelijk om de cashback bij te schrijven op uw spaaracoount.

 

Meer informatie? Kom naar de salon of ga naar www.lanzavoordeelpas.nl 

 

 

 

 

Share |