L'equivalent parfume revill station

NIEUW IN NEDERLAND "PARFUM VAN DE TAP" EN WIJ ZIJN DEALER!
 
L'équivalent parfums zijn alleen verkrijgbaar in de officiele L'équivalent parfum Refill Stations

L'équivalent parfum group is één van de snelstgroeiende parfum marketingorganisaties in de wereld. En geloof het of niet… we staan ook in Nederland en Belgie nog maar aan het begin van een razendsnelle opmars in de wereld van geuren, dromen, verleiding en... fun!!!

Geniet van een geheel nieuwe en leuke manier van parfum kopen bij de goedkoopste parfumerie van Nederland. Alle parfums mogen gratis bij onze refill station winkels getest worden waar altijd een grote voorraad dames en heren parfums aanwezig is.

L'équivalent parfums zijn van de hoogste kwaliteit en zijn creaties geïnspireerd door 's Werelds meest bekendste designes

L'équivalent parfums komen met kwaliteitscertificaten en zijn op zijn minst 70 - 80% goedkoper dan de gebruikelijke parfums doordat de parfums van L'équivalent zonder merknaam, zonder verpakking en direct van de tap verkocht worden.

In Zuid Europa en Azië waar het allemaal begonnen is en waar 93% van de bevolking dagelijks parfum gebruikt, schieten de parfum vulpunten al als paddestoelen uit de grond. Meer dan een derde van de parfum gebruikers koopt hun favoriete parfum in een van de vele parfum vulpunten.

Deze geuren zijn verkrijgbaar bij ons in de salon.

 

 

                                      

 

Categorieën

Share |